ORGANISATIE

Remco.png

Onze oud-TVS voorzitter en eigenaar van Vivendum Verzekeringen, Remco Vitscher, kan het maar niet laten.

Voorzitter

Remco Vitscher

Een beetje triathlongek is hij wel en aan zijn tweede triathlonleven bezig. Vivendum is sinds 2015 de kledingsponsor van TVS’90 en prijkt daarmee trots op de altijd goed zichtbare oranje pakken van TVS’90. Daarnaast sponsort Vivendum vanaf de start het NK Run Bike Run en oh ja, Remco doet ook nog iets in de organisatie, iets met vergunningen en wat algemene zaken enzo.

Danielle.png

Triathon-supportster pur sang en organisatorisch een duizendpoot. Daniëlle zorgt ervoor dat alles ‘Draait’ ; in aanloop naar het NK, de dag zelf en daarna.

Draaiboek

Daniëlle Vitscher

Het woord draaiboek is door haar uitgevonden. Regelen, daar ‘draait’ Daniëlle haar hand niet voor om! En ja, dat de anderen van het organisatieteam af en toe ‘gek’ van haar worden omdat ze iedereen achter de broek aan zit, nemen we voor lief.

Amanda.png

Amanda kan alles. Zakenvrouw, Ironman, Trainster, LifeCoach en sinds kort vastgoedeigenaar. Amanda staat haar mannetje tussen alle heren van Team Hope.

Sponsoring

Amanda Kolijn

Amanda doet alles met passie, zo ook het enthousiasmeren van sponsoren en donateurs. Ook verzorgt Amanda samen met Sebastiaan de clinics rondom het NK.

Sebastiaan.png

Voetbalmaat van Peter, ook bekend als ‘De Hulk’. Sebastiaan is een man van staal, een echte Ironman, met een hart van goud. De ideale man dus. 

Vrijwilligers

Sebastiaan Gesquiêrre

Niet alleen tijdens zijn eigen triathlons, maar ook tijdens het NK rent en fietst hij de longen uit zijn lijf om alle vrijwilligers te laten excelleren. Niet voor niets horen we vaak dat het evenement zo’n positieve vibe heeft, juist door het enthousiasme van de vele vrijwilligers.

Chris.png

Cris is een echte TVS-ster! Al sinds jaar en dag is ze betrokken bij de club en heeft ze vele jaren de interne clubcompetitie en de familiedag verzorgd.

Inschrijvingen

Cris Rosmolen

Cris is onze poortwachter. Om mee te mogen doen aan ons mooie evenement moet je eerst langs Cris. Maar dat is niet zo moeilijk hoor! Ze schrijft je graag in en ontvangt je met open armen. Cris is er dit jaar bijgekomen en neemt de inschrijving voor alle series volledig voor haar rekening.

Peter.png

Peter is pas op ‘latere leeftijd’ gaan sporten. Ja, voetballen deed hij eerst, maar dat tellen we niet mee. Met wat voetbalmaten besloten ze een halve triathlon te doen.

Website + Terrein

Peter Verhelst

Ze werden als snel besmet met het virus en zo ontstond destijds Team Hope. Peter is de man achter onze website. Bedenkt. Bouwt. Beheert. Creatief. Knippen, plakken, plaatjes, foto’s, teksten. En omdat hij dat zo lekker kan verzorgt hij ook de vele schema’s, plattegronden en routes.

Jay.png

Ook Jay doet nog niet zo lang aan triathlon, maar als je denkt aan doorzetters dan denk je aan Jay.

Vrijwilligers

Jay Biharie

De triathlon is hem op het lijf geschreven en na een eerste start in de Politietriathlon Spijkenisse heeft hij al snel opgeschaald naar de lange afstanden. Ook na twee nieuwe Biharies weet hij nog altijd tijd te maken voor het sporten en de club en doet hij dit jaar samen met Sebastiaan alles rondom de vrijwilligers.

Jitske.png

Onze Benjamin. Jitske is snel. Social media is snel. Jitske is social media. Dus die link was snel gelegd.

Social Media

Jitske Weersma

Sinds 2018 maakt Jitske deel uit van ons team en zorgt zij ervoor dat ons evenement op facebook, instagram, linkedin en twitter de wijde wereld in gaat.